Magunkról

Kedves Látogató!

A madarak és az ember együttélése számos esetben problémákkal terhelt. A madarak nem szeretik, ha zavarják őket életterükben, az ember meg nem szereti, ha a madarak - sokszor betegségeket terjesztve - elfoglalják, életterükként kezelik épített környezetét, vagy éppen a gazdálkodásra használt területeit. Természetesen az ember az, aki a győz, de nem mindegy, hogy ezt a győzelmet hogyan éri el. A Bitimpex Kft. törekszik arra, hogy olyan megoldásokat ajánljon madarak jelenlététől, piszkításától, vagy éppen a termés elpusztításától szenvedő megrendelőinek, melyek csak odébb hesegetik, érzékszerveiken keresztül zavarják a madarakat, de nem mészárolják le azokat.

A Bitimpex Kft. 2003-ban történt alapítása óta leginkább épületek hang- és vízszigetelő anyagainak értékesítésével foglalkozott (a www.nedvesfal-szigeteles.hu oldalon e tevékenységeinkkel kapcsolatban minden részletet megtalál), de hosszú éveken át segítettük barátainkat a madárvédelmi berendezések importjában is. E több éves együttműködés során amerikai partnerünk felkérésére végül úgy döntöttünk, látva milyen sok egészségügyi, esztétikai problémát okoz a madarak jelenléte az épületeken, a közösségi tereken, hogy bekapcsolódunk a humánus madárvédelmi rendszerek forgalmazásába, és felvállaljuk ilyen típusú rendszerek kiépítését.

Az általunk forgalmazott termékek olyan rendszerben alkalmazhatók, melyek zavarják a madaraknak az épületen, termőterületen történő megtelepedését, kényelmetlenné teszik számukra az ott-tartózkodást, a fészkelést. Mindezt a madarak legyilkolása nélkül tehetjük, pusztán a fészkelő vagy pihenő helyek fizikai elzárásával (hálók), a madarak vizuális és hangfrekvenciás zavarásával (készülékek), vagy éppen speciálisan kialakított enyhe egyenáramon működő kábelek felragasztása (Shock Tape) révén.

Kínálatunkban a lehető legjobb hatásfokot elérni képes, modern gyártmányok találhatók. Alkalmazásuk a szükségleteknek megfelelően alakítható a hálószemek méretétől a kibocsájtott hangok madárfaj szerinti változatosságáig.

Termékeinket szívesen forgalmazzuk is, de igény szerint a telepítésről, az eszközök felszereléséről is tudunk gondoskodni. Alvállalkozónk felkészült szakemberei a helyszíni bejárás során szakvéleményt adnak a madarak jelenlétének okairól, meghatározzák a lehetséges és szükséges védekezési módot. Rendszerint több termék együttes alkalmazásával, rendszerbe foglalva érhető el a legjobb eredmény.

A madarak elleni védekezésen túl termékeink között található a kisállatok, rágcsálók, őzek és erdei állatok távoltartására alkalmas berendezés is.

Rendszereinket ajánljuk az ingatlankezeléssel, állattenyésztéssel, élelmiszer előállítással, gyümölcstermesztéssel foglalkozó vállalkozásoknak. Beszállítóink nagy tapasztalatokat szereztek repülőterek madárriasztó rendszereinek a kiépítésében is, de például vizuális riasztóink hasznosak lehetnek akár egy családi ház, de még egy erkély madármentesítésére is.

Kérjük, tekintse át honlapunkat és keressen bennünket a bitimpex@bitimpex.hu e-mail címen vagy küldje el érdeklődését a Kapcsolat fülre kattintva.

Várjuk megtisztelő ajánlatkérését.

A Bitimpex csapata

 fel